Openingsweekend WMC: 100% NL

100% NL

Gedurende een middag vullend programma op de Markt in Kerkrade zal het Kerkraads Fanfare Orkest ook tijdens het Wereld Muziek Concours (WMC) van zich laten horen. Samen met het Reünie Orkest Limburgse Jagers en het Slagwerk Orkest Maasbracht/Beek zal het Kerkraads Fanfare Orkest op 9 juli 2017 voor u optreden met “100% NL”.

Het slagwerk orkest zal de middag rond de klok van 13:00 uur starten, gevolgd door het Reünie Orkest Limburgse Jagers. Vanaf 16:00 uur neemt het Kerkraads Fanfare Orkest voor u plaats op het podium en speelt “100% NL”.

De bijdrage van het Kerkraads Fanfare Orkest zal alleen nummers en werken bevatten van Nederlandse bodem: Nederlands- en Engelstalige muziek, maar natuurlijk ook muziek in ons eigen Limburgs dialect. Daarbij is gezocht naar een goede mix tussen stevige rocknummers, mooie balads, moderne popliedjes en knallende feestmuziek.

Deze middag mag en wilt u niet missen en het mooiste van alles: de toegang is gratis! Tot ziens op zondag 9 juli 2017 vanaf 13:00 uur op de Markt in Kerkrade!

Terug naar overzicht