Oliebollenrepetitie 2023

Op 2 januari 2023 openden we het nieuwe jaar op een bijzondere en muzikale manier met onze jaarlijkse Oliebollenrepetitie. Dit keer gooiden we de traditionele benadering overboord en nodigden we ons publiek uit om een unieke ervaring te beleven. De aanwezigen kregen de kans om letterlijk tussen de muzikanten te zitten en te ervaren hoe het is om te musiceren.

Het was een uitdagende maar verrassend intieme ervaring voor zowel de muzikanten als het publiek. Voor de muzikanten bood het een unieke kans om hun kunst vanuit een nieuw perspectief te ervaren, terwijl het publiek werd ondergedompeld in de wereld van de muziek op een manier die ze nooit eerder hadden beleefd.

Samen hebben we het nieuwe jaar op een gezellige en muzikale manier ingeluid, waarbij de heerlijke geur van oliebollen en de warme klanken van onze muziek een sfeer van vreugde en verbondenheid creëerden. Het was een herinnering aan de kracht van muziek om mensen samen te brengen en harten te verbinden, en het belooft een inspirerende start van het jaar te zijn voor ons allemaal!

Terug naar overzicht

Nog meer bekijken en beleven